Simone FM op je Mobiel

Luister overal en altijd naar Simone FM op je mobiele telefoon!

 

Het is simpel; overal en altijd: Simone FM beluisteren in hoge kwaliteit! Download de Simone FM App op je telefoon en je kunt meteen luisteren !

 
iPhone:
1.         Ga naar de App Store op je iPhone of in iTunes
2.         Zoek naar Simone FM
3.         Download en installeer de gratis player 
4.         Begin met luisteren!

          Of klik hier voor de Simone FM app in de AppStore.
 

 

 

 

Android:
1.         Zorg dat je minimaal Android 2.3 hebt geinstaleerd.
            Installatie van onbekende bronnen moet worden aangevinkt bij je instellingen.
2.         Klik hier voor het downloaden van de Android app.
3.         Download en installeer de gratis player
4.         Begin met luisteren!                    

Andere merken mobiele telefoons:
1.         Open je mobiele browser
2.         Surf naar http://tunin.fm
3.         Volg de instructies
4.         Kies genre Various en vervolgens Simone FM
5.         Begin met luisteren!

 
Let op:
Om naar Simone FM te kunnen luisteren heb je een toestel met mobiel internet nodig, d.w.z. 3G/UMTS of Wi-Fi/WLAN als je in de buurt van een hotspot of draadloze router bent. Ook via GPRS (2.5G) blijft Simone FM gewoon in goede kwaliteit doorspelen! (Dit geldt niet voor de Simone FM iPhone / Android applicatie, daar is doorgaans wèl een 3G/UMTS of Wi-Fi/WLAN verbinding nodig.) 
 
Wat kost het?
De Simone FM applicaties worden je geheel gratis aangeboden door Simone FM en Tunin.FM. Wij raden je absoluut aan om gebruik te maken van onbeperkt mobiel internet, ook wel ‘flat-fee bundels’ genoemd, of ‘databundels’, ‘flat-rate abonnementen’ of ‘onbezorgd internet’. Neem contact op met je operator of kijk op diens website om hier meer informatie over te vinden. Kosten voor mobiel internet-bundels kunnen per operator verschillen: vaak gaat het om een tientje per maand, met soms aanbiedingen van 5 tot zelfs slechts 2,50 euro per maand.
 
Buitenland
In het buitenland kunnen de kosten voor mobiel internet helaas nog steeds erg hoog uitvallen. Ben je vaak of voor langere tijd in het buitenland en wil je daar kunnen blijven luisteren naar Simone FM op je mobiel? Dan raden wij je zeer aan om een databundel bij een operator in dat land te nemen. Kosten kunnen variëren, informeer voor details bij verschillende operators in land van verblijf.
 
Vragen en opmerkingen
Heb je vragen, opmerkingen of problemen met de app's of het luisteren? Neem contact op via techniek@simonefm.nl. Werkt Tunin.FM niet op jouw mobiele telefoon of heb je meer informatie nodig, kijk dan op: www.tunin.fm